Новият член на моето семейство.....






....имаме го от 2 часа....казва се Северин и е кръстен на най-добрия ми приятел :D

13 коментара:

Златина каза...

Честито! Голям сладур е! :)

Anito каза...

благодаря много

Neizi_ss каза...

Искрено ти завиждам - обожавам кучета - без значениеот цвят, порода и т.н. , но - за сметка на това у дома си имам черна котка :) Честито ...като гледам снимките - така да сикам да го гушна и да ме близне по нослето :)

Розичка каза...

Честито! :) Голямо е сладурче!

frog and roll каза...

Прекрасен е! :)

Само един съвет от една стара кучкарка, ако ми позволиш:

Извеждайте го на дългите разходки по-раничко сутринта и по-късно вечер, не го пържете на слънцето, защото породата му е северна и се мъчат животинките от горещините, пазете го от тях.

Bla каза...

Мно'о як! Честито. :)

Anito каза...

благодаря Ви....

Ирония Идиотова каза...

Браво! Много търпение, много обич, много любов към него пожелавам. Даже ми се прииска нашия лаб да е пак топчестото, сладунесто същество, нищо,че белите са му много:):) Здраве пожелавам:)

Kemerova каза...

Голям сладур! Браво!
Дано не прави много бели.

Катя Илиева каза...

Да ти е живо и здраво!
Много търпение ще трябва, първите 6 месеца са ужасни... От опит го казвам, моята Джеси е вече на две години и половина, но като малка беше същинско бедствие...

vepaks каза...

любимата ми порода! честито!

Anito каза...

благодаря ви от все сърце...всъщност това е второто куче, което ще отглеждаме по стечение на обстоятелствата...първото беше немската овчарка Сара, която живя с нас 12 години...мислихме, че след нея едва ли ще вземем куче...а още по-малко и от друга порода...последните 4 месеца почти се бе заформило женско котешко царство...което сега търпи някои катаклизми :) Сези в момента е номер 0 в конспекта и трите рошли ревнуват доста...но надяваме се с прогнозите на синоптиците за предстоящите топли дни да се затоплят и отношенията между тях... :D

Minko Lazrov каза...

Честито!
Да ти е жив и здрав!
Много да те слуша и мнооого обувки да ти изяде :-)


М.